25.04.2013

Dragii nostri visatori.....

.....stim ca am cam inceput-o cu stangul, ca am cam suparat unele persoane, care de altfel au tot dreptul sa fie furioase pe noi, desi ne cerem scuze inca o data.



Nu am fost prea profesioniste, eram la inceput, noi in lumea blogg-urilor, dar acum ne intoarcem cu forte proaspete si speram sa fim mai bune , puternice si speram ca nu vom mai repeta nici o greseala din trecut.
Va multumim daca inca mai sunteti aproape de noi si asteptam lume noua pe blog.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu stiu cum ati inceput, insa stiu ca imi plac postarile voastre, nu v-am descoperit de mult timp blogul insa imi plac postarile, fiindca le citesc acum de curiozitate pe toate, dat fiind concursul de fidelitate care ma atrage! cred ca m-ati castigat ca cititor fidel al blogului! se spune ca unde-s trei puterea creste, voi sunteti unite si daca altii sunt capabili sa detina un blog, si sunt singuri, voi fiindca sunteti 3 de ce nu ati fi capabile? observ postari care nu par a fi deloc stangace, sunt foarte bine elaborate si nu sunt nici foarte lungi pentru a nu plictisi cititorul! tineti-o tot asa, va urez succes si cati mai multi sponsori si cat mai multe concursuri, fiindca ele sunt magneti pentru cititori!