07.07.2013

Lupta celor noua ( Volum III ) - Pittacus Lore


DESCRIERE
„Suspans la superlativ într-un roman care te ţine cu sufletul la gură.“(The New York Times)
AM FOST PE CONT PROPRIU
şi m-am luptat de unul singur să rămân în viaţă, până în ziua în care l-am întâlnit pe Numărul Patru.
ÎMPREUNĂ
suntem mult mai puternici.
A DURAT CEVA VREME
până să ne despărţim pentru a-i găsi pe ceilalţi.
AM MERS ÎN SPANIA
să fac investigaţii.
AM DESCOPERIT
o fiinţă mai tânără decât noi, dar la fel de curajoasă.
ACUM ÎI CĂUTĂM PE CEILALŢI.
DAR ŞI EI NE CAUTĂ.

PARERE PERSONALA
Volumul cu numarul 3 al seriei Eu sunt numarul patru continua povestea garzilor veniti de pe planeta Loren in acelasi mod alert si incitatnt cu care am fost deja obisnuiti.
Pe parcursul acestui volum am avut ocazia sa cunosc mai bine unele numere si sa le descopar pe altele noi pe drumul lor spre reintalnire si in lupta lor contra mogilor, creaturile fara inima care le-au distrus casa.
Aceasta serie  este pusa in topul cartilor mele favorite, chiar de foarte sus,  asa ca va puteti imagina ca va recomand cu toata placerea aceste carti minunate.
In timp ce citeam am avut o groaza de momente de revolta din cauza comportamentului mogilor, dar speram ca personajul negativ Setrakus Ra va fi invins pana la sfarsit, , dar se pare ca mai urmeaza o continoare, pe care o astept nerabdatoare, din cauza suspansului in care m-a lasat acest volum.
Numarul Patru aka John Smith personajul prezentat in prim plan inca de la inceputul primului volum se recupereaza dupa batalia cu mogii impreuna cu Numarul noua si incearca disperat sa o gaseasca pe Sarah Hart iubirea vietii lui in timp ce Sase insotita de Marina, Zece si cepenul acesteia  pleaca in India in cautarea lui Opt.
Va las sa aflati singuri continoarea povestii intrigante.

CITATE
"Ma uit o clipa in jur. E un miracol ca suntem cu totii impreuna, cu totii inca vii. Toti loricii in viata de pe Pamant, cu exceptia unuia singur, stau la un metru unii de altii."
"Sarah Fantastica Hart! Ai idee cat de mult vorbeste nemernicul asta despre tine?"
"-Si tu crezi ca e cea mai sexy fata din stat, sau chiar din tara, sau poate de pe intregul Pamant. E de-ajuns sa intre intr-o camera, ca s-o umple de lumina. Orice baiat vrea sa fie prietenul ei cel mai bun, vrea s-o ia de nevasta, sau si una si alta. Ti-o poti imagina?"
Aceasta este melodia cu care cred ca se potriveste aceasta care mai ales ca a fost folosita ca soundtrack-ul filmului "I am number 4".
  Nota 5/5

3 comentarii:

AliceNeko spunea...

Trebuie sa o citesc

Anonim spunea...

Nu am citit nimic sf pana acum, nu stiu daca mi-ar placea, dar as incerca seria

Unknown spunea...

Gasesc cartea asta si pe net sau trebuie sa o cumpar neaparat.Tocmai ce am terminat primul volum,il am si pe al doilea in pc dar de al treilea nu dau deloc tradus in Romana!