31.07.2013

Noua mea achizitie,amestecata cu ceva dulce.

Hey visatori!Poate v-ati intrebat de ce nu mai este blogul asa de activ,sau poate chiar pretindeti sa stiti raspunsul.Ei bine raspunsul este vacanta de vara,care pe langa canicula mai are si un component foarte important,fara de care nu se poate numi vara,excursiile.Majoritatea sunt plecati,si tind sa mentionez ca printre majoritatea aceea ne aflam si noi adminele blogului.Chiar daca unele am fost plecate mai mult,altele mai putin,cert este ca ne este mai greu pe timp de vara,cand trebuie sa ne mai respectam si zilele noastre libere nu numai pe cele ale personajelor alaturi de care traim cealalta viata.
 Deci,revin la aceasta postare,tocmai mi-am cumparat o carticica de la o promotie de 5 lei,nu este foarte mare dar mi se pare interesanta.
Carticica prezinta viata unui adolescent impreuna cu toate problemele cauzate de adolescenta,la care mai adaugam una dintre caracteristicile speciale ale pustiului si anume faptul ca este un skater ce il are ca idol pe Tony Hawk bineinteles,cel mai mare skater.
Si cum la mine o carticica nu merge niciodata fara ceva care sa-mi dea energie,ca e ciocolata calda,sau ciocolata in sine,la titlul personalizat al cartii,voi mai adauga si un "Nutella Time" deeeeci va iesi : "Nutella and Carticica Time" ♥ .
Acum va las,voi posta maine probabil si prima impresie pe care mi-a facut-o lectura aceasta,ca sa va faceti o parere mai elaborata.

5 comentarii:

meduza spunea...

Si eu am luat-o tot cu 5 lei :)) O citisem mai demult, dar acum am recitit-o si mi-a placut si mai mult :) Spor la citit!

Bianca spunea...

Îmi plac cărţile de acest gen :D. Grozav preţ! Mi-ar plăcea să dau şi eu peste aşa oferte :D.
Lectură plăcută! :D

Unknown spunea...

Multumesc mult amandurora :D

AliceNeko spunea...

Uuu dragut. Poate dau de ea pe la metrou sa o cumpar :)

Anonim spunea...

Nu am auzit de acest roman pana acum! probabil ca este o lectura usoara si placuta pentru vara!