11.07.2013

Primele trei zile din " Maratonul de lectura"



 PRIMA ZI 

Pagini citite - 271 + 123
Pagini citite in total - 394
Carti terminate - o carte 

In prima zi nu am reusit sa citesc prea mult , totalul meu de pagini fiind in numar de 394 . Am terminat “Aripi” , recenzia o puteti vedea AICI ,o carte normal pe care o puteti citi in weekend alaturi de un pahar de limonada si muzica buna.O carte relaxanta cu subiect atragator. Am citit si 123 de pagini din “Puterea celor noua” .Cartea au fost superba in cele 123 de pagini pe care le-am apucat sa le citesc.Suspans la fiecare pas si actiune continua .Am citit la lasarea serii si presupun ca din aceasta cauza am reusit sa citesc doar atat.

  A DOUA ZI 

Pagini citite - 173 + 230
Pagini citite in total - 797
Carti terminate - doua carti

 A trecut si cea de a doua zi a maratonului.Am citit mai mult cu 9 pagini fata de prima zi.Nu e cine stie ce progresa..da..merge.Am terminat “Lupta celor noua” , recenzia o puteti vedea AICI .Am ador cartea asta , am citit pe nerasuflate si am ramas surprinsa cand am ajuns la finalul cartii atat de repede.Urmatoarea carte inceputa se numeste “ suflete damnate” de Yrsa Sigurdardottir, o carte politista destul de buna.Intriga , suspans si foarte multa actiune.O carte ce te prinde mai ales daca esti fan al acestui tip de carte.Am citit 230 de pagini pana la ora 00:00 . Sigur in urmatoarea zi voi reusi sa o termin si ma voi apuca de primele doua volume din seria “Umbra noptii”.

 A TREIA ZI 

Pagini citite - 192 + 46
Pagini citite in total - 1039
Carti terminate - trei carti

Azi am citit ceva mai putin deoarece in timpul zilei m-am uitat la un film si am fost si la antrenamente.Am reusit sa termin “suflete damnate” de Yrsa Sigurdardottir , o care politista a carei recenzie o puteti vedea AICI ! Am inceput si "Umbra noptii" de Andrea Cremer , in format pdf. O poveste cu tot felul de creaturi , viata ctidiana de la liceu doar putin mai complicata.

Voi mai posta la sfarsiul "Maratonului de lectura" , pana atunci va astept sa va uitati la recenziile postate in cadrul acestuia.Lectura placuta participantilor!

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Trebuie sa fac si eu un maraton de lectura.

Anonim spunea...

nu m-am cronometrat pana acum:)) si nici nu am tinut cont cate pagini am citit intr-o zi sau cate carti, dar cred ca cel mai mult am citit 600 de pagini intr-o zi dintr-o acrte format mare Colectionarul de istorie de Elizabeth Kostova pe care o recomand din suflet este cu vampiri si se petrece si in Romaania:D si ca nr de carti cu pagini evident mai putine, Cronicile din Narnia cate 2-3 carticele pe zi pana le-am terminat in 3 zile:))