03.07.2013

Recomandare saptamanala #6

Nu , nu am citit cartea dar subiectul in sine este interesant + are avantajul copertii.Este superba!Despre cine e vorba?


                                        Fior ( Volum I ) de Maggie Stiefvater

                                          

De multi ani Grace îi observa pe lupii din padurile aflate în spatele casei ei.
Un lup cu ochii galbeni - lupul ei - a reprezentat mereu o prezenta fara de care nu mai putea sa-si închipuie viata. 
Între timp, Sam traia doua vieti: iarna, în padurea înghetata, protejat de haita si mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, putine si pretioase luni petrecute ca om... pâna când frigul îl facea sa se transforme la loc.
Acum, Grace face cunostinta cu un baiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie rasuflarea. 
Este lupul ei, el trebuie sa fie. 
Dar, pe masura ce iarna se apropie, Sam trebuie sa se lupte ca sa îsi pastreze forma umana sau sa riste sa o piarda pe Grace, dar sa se piarda si pe sine... pentru totdeauna.

Puteti comanda cartea dand click aici!
An aparitie: 2011
Categoria: Literatura Universala
Editura: RAO
Nr. pagini: 378

4 comentarii:

Unknown spunea...

Eu am citit ambele volume aparute pana in prezent in Romania si pot spune ca sunt cartile mele preferate *sorry Patch*.De la coperta si pana la actiunea cartii si......si totul este perfect !!O recomand!

AliceNeko spunea...

Nici eu nu am citit-o, dar ce am citit pe coperta mi-a placut mult si merita sa o citesc.

Anonim spunea...

Interesant este că am avut de ales între cartea asta şi Num3re şi mi-am luat Num3re :)) Îmi place tema, poate că voi reuşi cândva să o citesc.

Anonim spunea...

Vai! este cartea desper care ti-am spus ca am citit-o cu un tip varcolac, si o tipa care se indragosteste de el! nu mi-a placut atat de mult si am dat-o la un schimb, ziele trecute am incercat sa o recuperez de la acea fata:) si mi-a spus ca a dat-o la un alt schimb:)), o vreau din nou in biblioteca fiindca am citit pe un blog ca vol 2 si 3 sunt minunate, si as vrea sa ii acord o sansa seriei! asa ca nu imi ramane altceva de facut decat sa imi cumpar seria intreaga:))