21.02.2014

Palavrageala

Hei visatori, ne cerem scuze pentru lipsa noastra de activitaate pe blog, nu stiu exact ce se intampla cu noi.
Despre mine va pot spne ca am fost foarte ocupata, in principal cu scoala, Grow, mers la premiere de presa (pentru celalalt blog, Devoratorii de filme) si nu in ultimul rand m-am inscris intr-un program de voluntariat, numit Salvati copii.
Am mers la Academia Vampirilor si vreau sa va spun ca am ramas placut surprinsa, nu extaziata....probabil am mai crescut si daaaa vampirii nu ma mai extaziaza asa cum o faceau acum 3-4 ani....

Filmul a fost reusit, unii spun ca nu a respectat cartea si ca nu prea a fost ok...dar mie mi s-a parut bun pentru subiect, iar principalele idei s-au pastrat. Mi-a placut ca a fost tratat mai mult ca o comedie, mi s-a parut mai interesant..... sunt curioasa daca vom avea parte de continuari, din ce imi mai aduc eu aminte pe parcurs subiectul devine mai interesant.

Avem un concurs pe pagina de facebook al blogului despre filme aici
De citit nu prea am avut timp din pacate :/ urasc faptul ca nu mai am timp de asa ceva..... Citesc in reluare Cimitirul animalelor, care este genul de carte pe care o pot devora si in acelasi timp ma chinui cu Enigma Otiliei, cartea e interesanta, dar la fel nu am timp.
Sper ca ne mai viziteaza cineva ca la cat de atente am fost cu el, bate vantul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Şi eu particip la Grow ;) E chiar mişto!
Sper să vă văd mai des pe aici!