24.08.2013

Concurs "IMAGINATIE"

Venim azi in forta cu un nou concurs pentru voi.Acest concurs nu ar fi putut fi realizat fara ajutorul Librariei Libris si , desigur ,a doamnei Loredana.


CERINTA


Concurentii vor trebui sa isi imagineze un interviu cu personajul principal din cartea preferata aleasa,in care sa se intereseze atat de informatiile date din carte cat si cele inventate de ei,pentru a-si creea o imagine a unui personaj nu numai principal,ci si perfect pentru ei.Vor putea sa ii puna intrebari de baraj,sau intrebari de genul "Ce ai fi facut daca[...]?",iar raspunsurile eroului principal se vor baza doar pe imaginatia lor.

REGULI


  • Urmariti prin GFC blogul nostru
  • Like la pagina de Fb a blogului nostru [AICI]
  • Like la pagina de Fb a Librariei Libris [AICI]
  • Share concursului pe orice retea de socializare

POSTARE


Postarea va trebui sa contina :
  • Interviu
  • Share
  • Nume - Prenume
  • GFC
  • E-mail
PREMIUL


Voucher in valoare de 30 de lei


DURATA

24.08.2013 - 7.09.2013


Succes tuturor!

2 comentarii:

Unknown spunea...

postam aici interviul?

Unknown spunea...

Eu: Buna ziua domnule x.Ma bucur ca ati fost de acord sa-mi acordati acest interviu.
Barbatul din Gargui:Buna ziua.Ma bucur sa fiu aici.
Eu:Sa incepem.Ce varsta aveati cand s-a intamplat accidentul?
Barbatul din Gargui:Aveam 27 ani.
Eu:Ce gand v-a trecut prin minte cand ati sarit cu masina in gol?
Barbatul din Gargui:M-am gandit ca o sa mor.Speram sa mor sa scap de durere.Credeam ca o sa scap repede,usor de viata,de suferinta.
Eu:Cum a fost perioada petrecuta in spital?
Barbatul din Gargui:A fost groaznica.Ma gandeam doar la cum o sa ma sinucid cand o sa ies de acolo.Nu as dori nimanui sa treaca prin asa ceva.Mai repede as fi vrut sa mor.
Eu:Ce sfat ai avea pentru tinerii din ziua de azi atrasi de mirajul banilor si al drogurilor?
Barbatul din Gargui:Sa invete din experienta mea si sa nu-si distruga corpul si viata pentru senzatii nemaipomenite.Sa stie ca banii nu sunt nimic atunci cand iti pierzi sexualitatea,cand nu te mai simti uman,cand esti doar un ciudat in ochii celorlati.Sa se fereasca de orice pericol care i-ar putea lasa cu un handicap.Sa ramana oameni cat de mult timp pot.
Eu:Ce poti spune despre iubirea pentru Marianne Engel?
Barbatul din Gargui:Cred ca a fost un amestec de simpatie,prietenie si atractie.Am uitat de obijnuinta si dependent.Cred ca asta e compozitia iubirii.Desi iubirea noastra nu s-a materializat in ceva sexual,cred ca a fost cel mai intens lucru pe care l-am simtit.Degeaba am fost actor de filme xxx,daca nu am avut atasament pentru cineva ca ea.O gramada de femei mi-au trecut prin pat,dar niciuna nu m-a facut sa-I doresc prezenta a doua zi,sa astept cu nerabdare sa o vad,sa-mi povesteasca ce-i trecea prin cap.
Eu:Te mai gandesti la ea?Cum te simti datorita faptului ca locuiesti in casa in care a trait ea si a creat?
Barbatul din Gargui:Fiecare locsor imi adduce aminte de ea.Bineinteles ca ma gandesc la ea in fiecare zi,fiecare clipa.Toate garguiele ei sunt pline de dragoste,insufletite de inimile pe care ea le daruia lor.E minunat sa fiu in locul in care totul imi adduce aminte de ea.O simt pretutindeni si mi-e dor sa ii mai vad ochii verzi,sa imi vorbeasca.Mi-e dor de ea si nu o sa-mi treaca niciodata.
Eu:Daca ai da timpul inapoi ce ai schimba in povestea voastra?
Barbatul din Gargui:Nu regret nimic in afara de faptul ca am lasat-o sa intre atunci in mare si sa nu se mai intoarca.Nu as mai lasa-o sa inoate dezbracata.Nu as mai lasa-o sa intre deloc.I-as spune ca o iubesc cum nu am iubit niciodata.Imi pare rau ca a murit fara sa stie asta.Uneori gesturile nu sunt de ajuns.Nu spun tot.Tot la vorbe ajungem.
Eu:Multumesc pentru interviul acordat.A fost o placere sa vorbesc cu tine.
Barbatul din Gargui:Multumesc si eu.Mi-a placut sa vorbesc cu cineva care imi stie povestea.

https://twitter.com/nastya96218208/status/376287989795540992
pauna oana
gfc: nastya paun
email: anastacie93@yahoo.com