18.10.2013

Recomandare saptamanala #15


Atracţia

Primul roman din seria Crossfire (Ediţia a II-a)


Atracţia - Sylvia DayCoperta: Cartonată
Dimensiuni: 107 x 177
Nr. pagini: 448
Dragostea dincolo de limite.

„Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri. Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe. Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit...”5 comentarii:

furelise spunea...

Nu ma atrage foarte mult. Am mai citit carti erotice, dar nu sunt chiar preferatele mele, desi am citit numai pareri bune legate de Atractia :D

Madalina Bobocea spunea...

Da nu e cine stie ce , am citit cartea acum cateva zile si mi se pare foarte asemanatoare cu "Cele 50 de vicii ale Domnului Grey"

CrAzZyPuFfY spunea...

Hmm e prima data cand aud de cartea aceasta si din cate am observat e erotica. Deci trebuie sa o pun pe lista :))

Anonim spunea...

Hmmm..sunt uşor reticentă faţă de serie, poate chiar este o carte bună, dar pe mine chiar nu mă atrage :)

Anonim spunea...

Dupa cum am mai spus si in alte comentarii, Atractia este o serie interesanta, are mai multe personaje decat Cincizeci de umbre, personajele se confrunta cu mai multe probleme, apare si problema bisexualitatii, este vorba despre prietenul Evei! Nu mai intalnim mitul deranjant al Cenusaresei ca in Cincizeci de umbre, Eva are si ea foarte multi bani ca Gideon! nu este o trilogie , eu mi-am cumparat de balckfriday cele 3 volume fiind indusa in eroare si crezand ca este o trilogie, si de abea astept sa apara si vol 4, mai ales ca sunt multe mistere neelucidate si un bebelus pe drums:D si nu, nu este al Evei, este al altui personaj, cititi cartile si o sa aflati! pot sa spun ca cei care se tem de scene ,,porno" ar trebuie mai repede sa incerce aceasta serie decat seria Cincizeci de umbre!