08.09.2013

Prima impresie- Exercitii de echilibru

Aceasta carte se afla de mult pe lista mea de citit, asa ca am decis sa pun mana pe ea si chiar a meritat..Nu prea am mai citit genul acesta de carti pana acum, dar chiar e placuta. Surprinde probleme ale societatii, dar poti citii si intamplari triste sau amuzante, ganduri sau povesti chiar si poezii scrise de Tudor Chirila sub forma unui jurnal. Sunt incantata si citesc cu curiozitate fiecare pagina nestiind la ce sa ma astept de la o pagina la alta. Pana acum ii dau 5 stele dar sunt la pagina 90.
Si da, sunt fana a trupei asa ca aici aveti cateva melodii  care imi amintesc de copilarie, da stiu nu prea erau potrivite pentru acea varsta :))







Revin cu recenzia imediat ce termin cartea  si cu alte melodii.
Voi ce ati mai citit in ultima perioada?

5 comentarii:

Unknown spunea...

Citesc o carte despre negociere si tras de timp si Iubitele sotului meu,e draguta cartea.

Ralu spunea...

Exercitii de echilibru e o carte destul de bună. Nu am rămas pe deplin satisfăcută de ea, dar îmi place elementul de originalitate pe care îl aduce.

iri spunea...

mie mi-a placut foarte mult de tudor chirila intr-o vreme, dar acum nu prea ma mai incanta. ce ma deranjeaza la cartea asta e ca sunt defapt articolele lui de pe blog, nu-s chestii noi. daca tot stie sa scrie, sa scrie...altceva :D

Anonim spunea...

Cât de mult mi-am dorit să citesc cartea asta, am fost la un pas să o cumpăr; însă am întrbat mai multe persoane că părere au şi au fost total dezamăgite :(
Aşa că nu mi-am mai luat-o.
Sper că ţie îţi place!

Anonim spunea...

Si mie imi place Vama Veche ca trupa! au melodii frumoase! citesc Ingeri si demoni in prezent!