05.09.2013

The Mortal Instruments - City of Bones

Parere Ioana 

Nu imi vine sa cred cum a trecut timpul, asteptam sa vina momentul in care sa vad acest film, dar totusi in adancul meu imi doream sa nu vina asa repede, adica e toamna si incepe stiti voi ce :((
Am de spus atatea despre film.....nici nu stiu cu ce sa incep...
Deci Lily Colins mi s-a parut cea mai potrivita alegere pentru rolul lui Clary, a jucat super tare, iar hainele in care era imbracata OMG....eram ceva de genul le vreau si eu pe toate( in general ma refer la alea pe care le purta dupa ce a aflat ca este vanatoare de umbre)

.minionzz.. ♥ | via Tumblr

Jace..... nu stiu daca sunt singura, dar am o mare problema cu fata lui Jamie din profil......adica nu stiu parca arata ca un schelet, dar din fata arata perfect!!!!!!


*****Spoiler alert*****

NU pot sa cred, i-au redat perfect atiutudinea aia de baiat rau, nu imi pasa de tine daca faci ceva ce nu imi convine din carte...... era faza aia cand se sarutau in fara camerei lui Clary si iese Simon si el zice ceva de genul "Trebuia sa ma anunti ca mai ai un barbat in patul tau"

Clace



***** End of spoiler alert *******

Mama lui Clary( Lena Headey, daca va uitati la Game of Thrones stiti despre cine vorbesc) mi s-a parut actrita perfecta, desi in mare parte a filmului a fost adormita :))


Tumblr

Valentine: Cand am vazut ca e jucat de Jonathan Rhys Meyers pe care il ador ca actor de cand eram mica si ma uitam la The Tudors, am zis ca o alegere mai buna nu putea fi facuta

Untitled



Ceea ce mi s-a parut cam obositor a fost ca au incercat sa redea toate momentele din carte, asa ca totul era intr-o mare fuga, dar ii apreciez pentru asta, nu vreau sa numesc alte filme in care nu prea s-a respectat carea, stiti voi despre care vorbesc.

Parere Madalina

Am zis sa imi trec si eu parerea aici din moment ce am fost impreuna cu Ioana la film.
Nu stiu ce a scris ea , nu am stat sa citesc :)) iarta-ma . Ce pot spune despre film este ca a fost GENIAL , mi-au placut toate momentele desi Jace nu a fost cum m-am asteptat eu sa fie .Adica cand il filmau dintr-o parte arata foarte.... cum sa zic foarte "nu deloc sexy ca si in carte" , dar cand il filmau din fata arata chiar foarte bine deci incercam sa trec cu vederea acele parti .

Cassandra Clare

Clary a fost perfecta , ma refer la faptul ca tipa stie sa joace si merita rolul din plin , la fel si "mama" ei care cum a zis si Ioana ( da , asta am reusit sa vad de la Ioana ) a fost alegerea perfecta.
Ce pot spune despre Valentine? Pai cel mai important lucru este ca arata foarte binnnneee  , joaca extraordinar si chiar daca a fost un personaj negativ in acest film , ramane unul dintre preferatii mei.
Sper ca ati ajuns sa cititi tot ( am vazut ca in ultima perioada cam bate vantul pe aici ) si sa ajungeti la ideea ca filmul acesta merita vazut . De ce? Are actiune , suspans si momente inedite de dragoste , care fie vorba intre noi , nu trebui sa lipseasca din niciun film!
Per total va indemn sa il vizionati si nu uitati sa cititi si CARTEA!!! , care desigur nu se poate compara cu filmul. Sper ca nu am spus ce a zis si Ioana :)) , asa ca va multumim daca ati citit toata postarea si sa ne spuneti si noua daca ati fost sau nu la film.

6 comentarii:

dark_eyes spunea...

Total de aceeasi parere. Am fost si eu aseara si nu m-am putut dezmetici pana acum. Adica... au bagat pana si glumele lui Jace!!! Superb!

maria claudia ♡ spunea...

Eu nu am fost, dar abia astept sa merg. Asteptam mai intai cateva pareri si chiar va multumesc pentru ele. Oh, chiar trebuie sa strang banuti de film. ^^

IoanaBrtk spunea...

Placerea noastra >:D<

AliceNeko spunea...

Este superb filmul si cred ca l-as vedea incontinuu :)). Si de acord cu Madalina Jace nu arata bine dintr-o parte :)) dar tot are acel ceva special de tip dur care ma face sa ma topesc. Abia astept urmatoarea parte <3.

P.S. Speram sa il vad pe Simon transformat in soarece :))

Anonim spunea...

Mi-ar fi plăcut să fie mai luminos filmul, a fost destul de întunecat ecranul -_-
Mi s-au părut ok toate fazele, dar tot nu înţeleg care era faza cu semnele pe care le făcea Clary????
Efectele speciale au fost WOW, a meritat.

Anonim spunea...

Deci daca vad filmul o as am impresia ca este mai buna cartea? inseamna ca trebuie sa fac rost de carte