25.10.2013

^ Leapsa Reading Slump ^

Eu si Ioana am primit o leapsa de la Antonia . Multumim! Si cum am zis sa nu facem separat aceasta leapsa vom face 2 in 1. Sa incepem.


1.Momentan ești într-un reading slump?
(Reading slump= când nu ai chef să citești nimic)

MADA - Hmmm... cred ca da , de cand am inceput sa citesc cartile date pentru scoala mi-a pierit tot cheful...Acum sunt obligata sa citesc "Moara cu noroc" deci o sa dureze mult si bine.
IOANA- De cand m-am apucat sa citesc Ion merge mai greu, nu prea mai am chef, asa ca da sunt intr-un reading slump :(
2. Când intri, de obicei, într-un reading slump şi cât îţi ia să treci peste?

MADA - Cand trebuie sa citesc ceva ce stiu ca nu imi va place si depinde , uneori ma tine si saptamani alteori doar cateva zile.
IOANA- Pai se intampla cand am de citit de la scoala sau cand termin o carte asa de buna incat totul ti se pare o prostie sau pur si simplu depinde de cheful meu.....

3. Care sunt metodele tale de a ieşi dintr-un reading slump?

MADA - Pai uneori ma pun si caut niste carti care nu sunt fantasy sau SF si le salvez de pe scribd.com , si incep sa citesc pana ma prinde cartea si cam asa imi revine pofta de citit .Am avut o perioada cand citeam numai romanele de dragoste ale lui Danielle Steel , Nora Roberts , nu mai puteam citi nmic altceva
IOANA- Pun mana pe o carte buna si asa scap de problema asta :D

4. Altceva...?

MADA -Trebuie sa merg sa halesc si ultima bucata de tort !
IOANA- Am atatea carti bune de citit si eu stau si ma lupt cu Ion, daca as stii ca nu primim test de lectura nici nu as face efortul asta!

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Cred ca sunt o ciudata pentru mie una chiar imi place si Ion si Morometii :))

Anonim spunea...

Si mie imi place Ion, Morometii trebuie sa o recitesc....nu prea mi-a placut! Nu intru intr-o perioada in care nu imi place sa citesc niciodata, dar intru intr-o perioada in care nu am timp cateodata!