06.10.2013

Recomandare saptamanala #14



1 New York Times Bestseller! Prima carte din extraordinara serie a lui Alyson Noël... De când un teribil accident a curmat vieţile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gândurile oamenilor şi afla întreaga poveste a unui om doar printr-o simplă atingere. Încercând cu disperare să îşi înăbuşe abilităţile şi să evite contactul cu oamenii, ea ajunge să fie văzută ca o ciudată la şcoală... dar totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Damen. Damen Auguste este splendid, exotic şi bogat. Este singurul care poate face să amuţească toate sunetele din capul ei, ţesând o magie atât de intensă încât îi citeşte direct în suflet. Pe măsură ce Ever este atrasă din ce în ce mai adânc în lumea lui plină de mistere şi secrete, ea constată că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile. Ea nu ştie cine e el cu adevărat... sau ce e el cu adevărat. Singura ei certitudine e faptul că s-a îndrăgostit de el fără speranţă.
Anul aparitiei: 2010
Autor: Alyson Noel
Categorie: Literatura Universala
Editura: RAO
Nr pagini: 320

3 comentarii:

AliceNeko spunea...

Nice :) Se pune pe lista :))

Anonim spunea...

Uşor mi se pare că se îndreaptă spre şirul de cărţi în care este o fată (victimă, de cele mai multe ori) şi trebuie salvată de un prinţ chipeş. Nu am înţeles nicodată de ce autorii fac ca perosnajele să arate perfect, să fie deştepte şi mereu gata să facă decizia bună. o.O

Anonim spunea...

Vreau si eu volmul acesta, insa imi pare rau ca nu se grabesc sa scoata si celelalte volume! de cand astept eu la Predestinati!