09.11.2013

Prima impresie - Hotul de carti + altele

Hei lume, m-am apucat aseara de Hotul de carti, sunt la pagina 70. Sunt foarte multumita de aceasta achizitie, la inceput nu prea intelegeam despre ce era vorba, dar pe parcurs totul se clarifica, sper sa termin cat de curand. In ultimul timp am fost prea prinsa cu scoala ca sa mai citesc si altceva inafara de lecturile obligatorii adica Ion / primul roman capodopera din literatura romaneasca ( poate oi fi eu certata cu lecturile obligatorii....dar nu mi-a placut de nici o culoare, au fost cateva parti interesante dar nu se merita ....)
Mi se pare foarte interesant modul in care este narata cartea, nu am mai citit ceva de acest gen pana acum.
Sper sa imi fac timp sa termin Hotul de carti si sa ii fac recenzia.
La voi cum mai merge? Mai puteti respira de scoala?
Eu nu mai pot face absolut nimic, sunt asa de sufocata :(






7 comentarii:

meduza spunea...

N-am citit cartea, dar am inteles ca e foarte buna :D Astept recenzia ;;)Legat de scoala, nici nu vreau sa-mi amintesc. E groaznic :))

Unknown spunea...

Am citit cartea si mi-a lasat un gust placut. O recomand tuturor, merita. De curand am postat si recenzia acestei carti pe blogul meu... astept si impresiile. :)
Scoala imi rapeste foarte mult timp. De obicei citesc inainte de culcare "printre picaturi" pana adorm.

iri spunea...

NEAPARAT sa citesti cartea! e absolut geniala <3

Lupu Diana spunea...

Nu am citit inca aceasta carte, dar am inteles ca este foarte buna, iar recenziile pe care le-am citit m-au facut sa vreau sa o achizitionez, insa tot timpul gasesc alte cati noi si dragute pe care le pun pe primul loc.
Cat despre scoala, si mie imi ocupa foarte mult timp, mai ales ca trebuie sa citesc cartile clasicilor romani, care mi se par foarte plictisitoare, in majoritatea fiind vorba de viata taranului roman. x_X
@Daniel, ti-am cautat blogul si nu l-am gasit. Ai putea sa-mi spui cum se numeste?

AliceNeko spunea...

Nocor ca vine vacanta si pot citi cat mai mult :))

Anonim spunea...

După cum am mai spus, este o carte cu o temă aparte, mi-aş dori să o pot citi cândva :)

Anonim spunea...

@ Lupu Diana blogul lui Daniel este acesta: http://olivian92.blogspot.ro/, cat despre citit ce sa spun, deocamdata am timp sa citesc fiindca am terminat studiile, caut un loc de munca, fiindca ceea ce am este un job part-time!