05.01.2014

Diferente intre coperti #8 ( The Hobbit)


Nu pot sa imi dau seama care imi place mai mult, cred ca inclin sa spunca editia cu posterul filmului, pe care o am si eu.......voi ce ziceti?

7 comentarii:

natașa spunea...

Deși îmi plac foarte mult rubricile de genul, aș vrea să fac o precizare: corect, mai nou, este coperte nu coperți. Și eu eram în aceeași problemă acum o perioadă, dar între timp m-am informat.
:)
Sper să nu vă deranjeze comentariul meu.

Diana N. Mirancea spunea...

Si mie tot cea cu posterul filmului imi place :)

Anonim spunea...

@Dubhe, am întrebat-o pe profa de română şi ea a zis că ambele sunt corecte , acum nu ştiu dacă zice corect... ;)
Înclin spre coperta de pe rândul doi, prima (coperta respectivă este şi pe exemplarul de la noi din ţară). Pare aşa de magic !

AliceNeko spunea...

Toate sunt dragute, dar a 4-a imi place mai mult :)

Anonim spunea...

Si eu am romanul cu editia care ilustreaza posterul filmului si imi place foarte mult! este cea mai colorata, vesela si atractiva coperta, si implicit te indeamna sa vizionezi filmul, care este superb, indraznesc sa spun ca este mai dragut decat cartea, care pe alocuri are descrieri lungi si plictisitoare, pe mine nu prea m-a captivat cartea! De abea astept sa vad partea a 2-a si a 3-a! stiti ce mi se pare aiurea? faptul ca au ecranizat cartea in trei parti:|, au ,,tras" de actiune ca sa faca money bineinteles, iar trilogia Stapanul inelelor a putut fi realizata in 3 ecranizari, 3 carti-3 ecranizari! De asemenea nu inteleg de ce filmul este atat de lung? parca ma uit la un film indian, dupa parerea mea actiunea putea fi concentrata in 90 de minute, mai ales ca nu este ecranizata decat cate o parte din roman! Aaaa si sa nu mai spun ca ma enerveaza ingrozitor faptul ca s-au trezit sa ecranizeze tocmai acum acest roman, nerespectand deloc ordinea cronologica a actiunii...trebuia ecranizat mai intai Hobbitul!

IoanaBrtk spunea...

@ Dubhe multumesc ca mi-ai atras atentia, am cautat, m-am informat si am aflat ca ambele forme sunt acceptate desi este de preferat sa folosesti "coperte", deci de acum o sa folosesc forma mai corecta

Praf de stele spunea...

A doua coperta si cea cu filmul sunt cele mai dragute dintrer toate!! De cand vreau sa citesc si eu cartea aceasta, dar niciodata nu am avut ocazia, iar acum nu prea mai am timp de nimic cu scoala asta!! :(