04.01.2014

Prima impresie-Anna si sarutul frantuzesc



Si stiti bine ca v-am promis si o prima impresie,asa ca iat-o aici,pe blog.Voi incerca sa zic lucruri diferite despre carte ,fata de cele spuse de Maureen Johnson in imaginea de mai sus.Cu toate ca acele trei caracteristici alese de ea se potrivesc de minune cartii.
Este desteapta,intr-adevar,cartea,deoarece chiar am invatat mai multe lucruri despre Franta in 30 de minute decat am invatat la orele de franceza.O,si nu mai vorbim de cuvintele pe care le-am invatat,acum ma pot intoarce linistita la orele profei sa ma asculte :))).Este o carte misterioasa,cu o poveste de dragoste ...ma rog pe care la momentul actual doar mi-o pot imagina.Personajele sunt frumos conturate,cu trasaturi fixe specifice fiecaruia.Ceea ce imi place cel mai mult pana acum...cu siguranta St. Clair :)).Si sper ca va ajunge si Anna cat mai repede la concluzia asta pentru ca nu cred ca vrea sa il fur...mintal.
Cu toate ca amandoi au deja pe cineva in viata lor care poate fi numit special exista aceasta atractie care ii pandeste pe dupa colt.Ei trebuie doar sa stie cand sa coteasca,si nu singuri,ci impreuna.
Este o carte suculenta cu actiuni nu foarte diferite de la o pagina la alta,dar cu siguranta cu actiuni care lasa impresii diferite si care isi pun amprentele pe fiecare personaj
Cam atat pentru aceasta postare.Urati-mi sa nu fiu prea ocupata cu scoala in perioada care vine ca sa o pot termina mai repede sa vad daca imaginatia mea mi-a jucat sau nu feste in ceea ce-i priveste pe cei doi protagonisti ai nostri :)).

7 comentarii:

Diana N. Mirancea spunea...

Stiu despre ce vorbesti, chiar e una dintre cele mai tari carti ^^ Sper sa apara cat de curand si Lola and the boy... :)

iri spunea...

e una din cartile alea pe care as vrea sa le citesc, dar tare vad ca mereu o sa apara altele inaintea ei :))

Anonim spunea...

Păi atunci trebuie să o citesc cât mai curând, am adunat ceva în puşculiţă şi s-ar putea să mi-o cumpăr de ziua mea :)

AliceNeko spunea...

Trebuie sa o citesc!

Anonim spunea...

Sunt atate pareri negative despre aceasta carte incat nu stiu ce sa mai cred...eu nu cred ca as cumpara-o, sunt carti mult mai interesante decat aceasta pe care le pot cumpara, poate sa o prind la o mega reducere sau sa o primesc cadou. Este adevarat ca Ana fura iubitul unei fete? Daca este adevarat atunci clar nu imi doresc sa o citesc! Mi se pare un gest de lasitate sa inseli fara sa ai curajul sa ii spui cuiva ca relatia s-a terminat din x motiv. Iar daca furi iubitul cuiva mi se pare ca esti o fata care nu are demnitate:D dar intru deja intr-un alt subiect:-) .

Unknown spunea...

Nu am ajuns inca atat de departe,dar nu cred ca i-l fura,cred ca el chiar se indragosteste de Ana.Si bine,acum,fiecare cu parerea lui,mie mi se pare draguta si nu e genul ala de romanta in care toate sunt roz,practic e mai realista.Adica sa fim seriosi o gramada de lume inseala in zilele noastre si chiar mi se pare originala povestea :D Dar nu mi-o lua in nume de rau,aceasta este opinia mea personala :D

Praf de stele spunea...

Cat de mult imi doresc sa citesc si eu aceasta carte!! Imi place faptul ca povestea are loc la Paris! <3 Cine stie cand o voi citi si pe asta.