10.12.2013

Biblioteci uimitoare #5

biblioteca 8
Omg locul asta e uimitor, vreu si eu :((
Nu uitati sa va inscrieti la concursul nostru.

8 comentarii:

Diana N. Mirancea spunea...

arata superb, n-as mai pleca din ea :P~

Unknown spunea...

as putea trai acolo O.O

Anonim spunea...

Mmmm...ce frumos ar fi să poţi trăi acolo şi să mergi zilnic pe coridoare pline cu cărţi :))) Ar fi visul oricărui cititor.

Lupu Diana spunea...

Omg, ce bine arata. Mereu am adorat cladirile cu o infatisare antica. cred ca e a 3 oara cand spun: Vreau si eu intr-un astfel de loc :o3

AliceNeko spunea...

THIS IS PARADISE <3

c spunea...

Am ajuns în rai sau ceva de genul?
Cu toţii cred că visăm la un asemenea loc gigantic, plin de cărţile noastre preferate, care de asemenea să fie şi free, că na, ce-i gratis e mai frumos, şi să nu ne deranjeze nimeni în timp ce hoinărim printre rafturi. Nu ştiu dacă mie personal mi-ar plăcea un loc cu o înfăţişare mai impunătoare sau ceva mai modern, dar atâta timp cât e plin cu cărţi şi am o varietate din care să aleg tot ce vrea sufleţelul meu, poate să fie şi din epoca de piatră.

Praf de stele spunea...

As putea sa ma mut acolo si sa traiesc o eternitate!! <3
Sunt asa invidioasa pe cei care au o asemenea biblioteca in orasul lor!! :(

Anonim spunea...

Unde este realizata poza? in vre-o biblioteca de la Oxford? din copilarie visez la o biblioteca dintr-un tinut magic, in care sa ma urc pe scari pentru a ajunge la cartile cautate, sa citesc cele mai grozave povesti si roamne de care nimeni sa nu fi auzit vre-odata, sa ....si in fine, ma opresc din vis! in realitate imi doresc o biblioteca interesanta pe care o sa mi-o realizez la comanda, vreau sa desenez ceva, am vazut tot felul de biblioteci interesante pe internet si vreau sa fac una interesanta la comanda in acre sa imi aranjez cu drag cartile in biblioteca!