16.12.2013

Catching Fire


GENIAL.Cei care au urmarit filmul stiu despre ce vorbesc , cei care nu ar fi cazul sa incepeti chiar acum!Am fost surprinsa sa vad ca filmul este deja pe net dupa doar o saptamana - doua de la premiera cinematografica.Ce sa mai spun ... filmul a avut suspans ,actiune , romantism , drama toate elementele imbinate din care a iesit ceva uimitor.
Ce m-a impresionat au fost costumatiile lui Katniss care m-au lasat masca , in mod special rochia de mireasa.
In rest am sa fac o cronica mai detaliata , probabil in vacanta.


Care parte va placut in mod special?(cei care au urmarit filmul)

8 comentarii:

Diana N. Mirancea spunea...

vreau si eu sa-l vad in vacanta, poate sa-mi iau si cartile, dar nu stiu daca merita :/

Anonim spunea...

Cum adică să nu merite, Jocurile foamei este una dintre cele mai bune serii din Univers...
Nu am apucat să văd filmul, însă pot spune că vol 2 a fost mult mai bun decât primul. Totul este aşa de imprevizibil,plin de romatism <3

Diana N. Mirancea spunea...

da, dar pe mine primul film nu m-a prea captivat :/ abia pe la sfarsit incepe sa-mi placa... si acum, cu toate reeditarile astea, nici nu stiu ce versiune sa iau... poate vor face si o coperta tie-in (pentru care ar merita sa astept :D)

Anonim spunea...

Eu tot o ţin cu a mea, adică să citeşti cărţile, că filmul a fost jalnic pe lângă carte...

AliceNeko spunea...

Prea genial filmul <3 <3

c spunea...

Am avut ocazia sa vorbesc cu mai multe persoane pe marginea acestui film si am fost destul de surprinsa sa vad ca nu toata lumea il apreciaza la adevarata valoare. Ba ca nu a respectat cartea cu exactitate, ceea ce mi se pare o absurditate, deoarece in opinia mea la capitolul asta lucrurile chiar au fost ok,ba ca prima parte a fost fail, iar continuarea nu poate sa fie mai breaza, ba ca finalul e prea brusc si a stricat totul...
Fiecare cu parerea lui, dar eu nu sunt de acord.
In primul rand, aceasta parte a fost mai buna decat prima, dar asta pentru ca s-a aprofundat subiectul, personajele au mai evoluat, actiunea este mai complexa si bineinteles ca toate aceste lucruri confera o noua perspectiva asupra filmului.
In al doilea rand finalul a fost cat se poate de potrivit in contextul dat. Alt final nici nu ar fi mers. Daca stau bine si ma gandesc si sper sa nu gresesc, cartea s-a terminat la fel ca si filmul.
In al treilea rand, parerile sunt impartite. Si mie mi-au placut cartile foarte mult, dar si filmele mi se par bune. Nu cred ca se poate pune semnul egalului, dar sunt multumita.
Actingul a fost cat se poate de real, Jennifer Lawrence a intrat in pielea personajului si nu mi-a dat impresia ca nu se potriveste. Pur si simplu lucrurile au mers ca de la sine.
Personajele chiar au reusit sa ma faca sa empatizez cu ele, frumos contruite si, salva Domnului, nu am dat de niciunul care sa ma duc in pragul exasperarii.Mi-a placut foarte tare faptul ca fiecare participant avea propriile atuu-uri si slabiciuni.Katniss nu e straina de durere, nu e invincibila si peste toate, este o eroina construita fara a i se exagera atributiile in cadrul filmului.
Triunghiul amoros e singurul element care scartaie si ma face sa ma gandesc de doua ori inainte sa acord acestui film nota maxima. Gale a fost absent in film, abia daca am simtit ca e si el prin cadru, dar din cate imi aduc aminte nici in carte nu a fost prea prezent...
Ideea este ca mi-a placut si astept urmatoarele doua parti, insa nu stiu daca sunt pregatita sa indur moartea unuia din persoanejele mele preferate. Inca sper ca poate in film va fi crutat de o asemenea soarta neinduratoare ca e prea simpatic si frumos....(as preciza si cine, dar presupun ca ar insemna spoiler pentru cine nu a citit cartile si nu doresc sa distrug suspansul).

Praf de stele spunea...

Am vazut doar primul film, inca nu am avut ocazia sa ma uit si la al doilea. Poate in vacanta asta imi gasesc timp si pentru el. :)

Anonim spunea...

Nu am vazut decat primul film si din pacate nu pot sa ma pronunt inca la cel de-al doilea. Si pana acum nu am citit decat primul volum. Eu sunt curioasa ce se intampla in volumul al doilea si in film:-) . Si eu vreau o rochie de mireasa identica:-) se poate? :-) :-)