09.12.2013

Daca se face asa ceva sunt prima la deschidere :)


8 comentarii:

iri spunea...

no way! :O

Unknown spunea...

Oh my ...!!

Anonim spunea...

Nu cred :))))) dar probabil că nu s-ar respecta tema , că doar nu ar putea să lase copiii să se ucidă. Ar fi interesant şi cool, mă întreb dacă vor fi şi oamenii deghizaţi în Katniss şi Peeta.

Diana N. Mirancea spunea...

Da si eu :))

Lupu Diana spunea...

Imposibil :o Nu cred asa ceva. Ar fi un vis devenit realitate, as merge zilnic acolo. Dar totusi, nu cred ca se va intampla asa ceva :))

AliceNeko spunea...

Ar fii o idee buna si daca chiar s-ar face ar fii si mai genial :)

c spunea...

Ar fi o investiţie bună! Probabil ar avea oameni deghizaţi în personajele din THG, ar fi şi Effie pe acolo cu costumaţiile ei ciudate şi cred că ar merge şi un mazagin plin cu hainele care se poartă în Capitoliu. Bat la pariu că ar avea şi un slogan, gen: "Sorţii nu sunt niciodată în favoarea voastră. Pregătiţi-va să muriţi!" Am impresia că există o tabără cu tema asta, dar garantat nu au voie să se ucidă între ei sau ceva de genul.

Anonim spunea...

Mai repede as merge intr-un parc tematic din Harry Potter:D, insa e bun si din Jocurile foamei, sau din stapanul inelelor....ah ce minunat ar fi daca s-ar realiza parcuri tematice cu toate seriile celebre, si la noi in Romania! nu s-au inventat in strainatate prea multe , dar la noi? :)! investitiile ar fi enorme, iar pentru recuperarea banilor ganditi-va cat ar costa un bilet pentru a petrece o zi in acel parc:D