23.12.2013

Divergent

  
  
  

6 comentarii:

Praf de stele spunea...

De-abia astept sa apara filmul!! Numai am rabdare!! Sper sa citesc si eu cartea pana atunci!! :D

Anonim spunea...

Uhhh...luminiţe, luminiţe :O So special. Mi-aş dori al naibii de mult să văd filmul, când va apărea, la cinema. Şi mai mult mi-aş dori să citesc cartea înainte, dar nu prea am şanse :/

Diana N. Mirancea spunea...

OMFG... Vreau sa vad filmul mai repede. Am citit prima carte si e geniala <3

c spunea...

Astept cu nerabdare acest film si totul se datoreaza faptului ca mi-au placut cartile la nebunie. Tin minte ca imi achizionasem cartile dupa ceva munca de lamurire pe care a dus-o o prietena cu mine. Nu stiau eu ce-s cartile distopice la acel moment si nu eram eu foarte incantata, dar imediat ce m-am lasat purtata in universul Divergent am stiut ca aceasta serie se va transforma in preferata mea. Ador personajele si sunt foarte incantata de actorii care ii interpreteaza pe Tris si Four. In opinia mea, un Four mai bun nici nu se putea.
Pe langa faptul ca actorii sunt bine alesi, mai avem parte si de o poveste dinamica, care nu lasa timp plictiselii. Poate filmul nu va atinge culmile perfectiunii, dar avand in vedere ca este facut dupa o carte foarte buna, ma indoiesc ca nu va fi multumitor.
Pe Tumblr sunt o multime de postere si poze, care mai de care interesante, dar asta chiar mi-a captat atentia in mod deosebit.

AliceNeko spunea...

Abia astept sa apara filmul >.<

Anonim spunea...

Stiu, este rusinos:D dar nu am citit nici acum Divergent, de fiecaredata cand mi-am comandat carti am avut alte prioritati si curiozitati:-) sau au fost oferte foarte bune la niste carti interesante. Probabil ca o sa vad filmul inaintea cartii, oricum ar fi, eu tot citesc cartea chiar daca vad filmul, imi place sa vad ce a fost ecranizat si ce nu..unele filme sunt mai slabe decat cartile si invers, oricum un film nu poate reda niste amanunte, detalii care tin de exemplu de natura trairilor psihologice ale personajelor