30.12.2013

O singura achizitie pe masura !





Ati auzit de Anna si sarutul frantuzesc scrisa de Stephanie Perkins?Sunt convinsa ca exista macar minim 5 persoane de pe blogul asta care sa fi auzit de cartea aceasta. Ce-i drept eu stiu de ea de cand a aparut insa pana acum nu am avut bani pe care sa-i dau pe carti.Asta e si motivul pentru care nu prea am mai postat pe blog.Lipsa de imaginatie,lipsa de lectura,pentru ca ,iertati-ma daca va jignesc cumva preferintele,dar cartile pentru scoala ma omoara.Odata ce-am inceput cu ele parca mi-a pierit tot cheful.Acum astept ca un mic copil sa-mi revina odata cu lectura acestei carti.Motivul cel mai convingator (pentru mine) pentru care mi-am cumparat cartea asta,si nu altele,este Parisul.Da,Parisul e genial,si decat sa invat despre Franta de la orele de fraceza ala profei care nu ne invata mai nimic,sau de la orele plictisitoare de istorie ale doamnei mele diriginte,mai bine pun ghearele pe o carte buna si aia e :)).
Deci,revenind la oile noastre,ca stiti ca mie imi place sa aberez mai mereu =)) Anna si sarutul fratuzesc.Abia astept sa o citesc,o sa va postez si primele 100 de cuvinte. 



10 comentarii:

Bianca spunea...

Am auzit de ea şi am citit câteva recenzii. Sună destul de bine. :D Spor la citit!

Diana N. Mirancea spunea...

O am si chiar ma gandeam sa ma apuc de citit. Am inteles ca mai sunt inca 2 "volume" ale "seriei". Lola and the boy next dor, parca si inca una care trebuie sa apara in 2014 ^^

Unknown spunea...

Lectură plăcută! Am citit cartea și sunt sigură că o să-ți recapeți pofta de citit, e ușoară, amuzantă, romantică :) .

Unknown spunea...

Super,multumesc :*

Anonim spunea...

Spor la citit! Abia aştept să postezi "Primele 100 de cuvinte"! Am auzit diferite păreri despre carte, probabil că-mi place la ea faptul că acţiunea se petrece în Paris, că titlul nu prea mă atrage.

natașa spunea...

Cartea este foarte bună! Mie mi-a plăcut mult! Lectură plăcută!

AliceNeko spunea...

Am auzit de carte, dar nu am citit-o inca. Poate o voi cumpara :D

Anonim spunea...

Bineinteles ca o stiu si am tot auzit de ea anul trecut:-) . Imi place coperta! Asa gandeam si eu despre lecturile de la scoala cand eram in liceu, acum nu mi se mai par atat de rele, treaba e ca nu imi placea sa citesc ceva la comanda....aaa si daca mai era si un roman in genul Viata ca o prada pe care il urasc, niciodata nu am inteles nimic din acea carte:-) atunci chiar uram lecturild impuse. Eu aveam si un curs optional de literatura universala si acolo lecturile erau super, mai ales cele ale lui Edgar Alan Poe. Si wow, nu ma asteptam ca aceasta carte sa fie atat de groasa cum o arati tu in imagine, ma gandeam ca ese foare subtirica:-)

Anonim spunea...

* este foarte

Praf de stele spunea...

O vreau si eu!!