14.12.2013

Scorpions

Hei, eu ma pregatesc sufleteste sa merg la concertul Scorpions azi, l-am asteptat de o tona de timp deci sunt super incantata!!!Mai merge cineva?
NU uita sa te inscrii la concursul nostru de fidelitate !

9 comentarii:

Diana N. Mirancea spunea...

eu nu merg, dar scorpions rulzzz \m/

Anonim spunea...

Scorpions? Ce tare, distracţie plăcută, să le iei autografe dacă reuşeşti :)))
Din păcate nu mă duc, nu stau în Bucureşti :(

dark_eyes spunea...

Ah, Scorpions, trupa mea de suflet... I-am vazut acum doi ani, la Cluj, au fost superbi!
Distractie placuta si te asteptam sa ne povestesti!

Lupu Diana spunea...

Cum a fost la concert? :>

IoanaBrtk spunea...

Oh a fost genial, nu promt dar poate fac o postare saptamana asta despre concert <3

AliceNeko spunea...

Sper ca te-ai distrat :)

c spunea...

Nu am avut ocazia sa merg la concert, lucru foarte trist, dar traiesc cu speranta ca vreodata poate am sa-i vad si eu. Sunt mare fana si nu exista piesa care sa nu imi placa, dar nu prea conteaza cat de mare fan esti pentru parintii mei ca ei tot pe a lor o tin: "Te duci tu cand o sa fii mai mare".

Praf de stele spunea...

Asteptam postarea despre concert!! :D

@Diana DD, cam asa sunt si parintii mei :)) De fapt, doar tata. Are impresia ca inca mai sunt doar un copil si ca nu pot sa ma descurc singura.

Anonim spunea...

Nu am fost niciodata pana acum la vre-un concert oficial al unei trupe atat de cunoscute, motivul fiind faptul ca locuiesc in provincie:D, dar mi-ar placea sa ajung la cateva concerte ale unor artisti pe care ii admir! sper ca te-ai distrat frumos! si eu daca as fi parinte mi-as afce griji si nu mi-as lasa copilul singur la un concert al unei trupe rock:D, cine stie cate se pot intampla....bine acum daca ne gandim lucruri rele se pot intampla si cand iesiti de la scoala/serviciu etc, cand e sa se intample se intampla, si nici daca ar fi tata cu voi la concert nua r avea ce sa faca daca un tip v-ar da cu o sticla in cap de exemplu, dne fereste