17.12.2013

Thirty Seconds to Mars

Cine mai iubeste aceasta trupa? Eu una o ador si DAAAAA vine la Bucuresti !!!!!!!!
Cine mai vrea sa mearga la concert?
Eu una sigur merg!
Poate o sa ma bag la Brigada de voluntari pana atunci si o sa ajut la organizare!!!!


10 comentarii:

morsmortre spunea...

Eu as merge cu cea mai mare placere doar ca am proba de bac chiar in ziua aia. Curse the person who booked the concert that exact day.

Diana N. Mirancea spunea...

omg :O imi plac cateva melodii de la ei, dar nu sunt o fana infocata... :)

IoanaBrtk spunea...

pai probabil ca proba de bac va fii dimineata....

Anonim spunea...

Sunt încântată, abia aştept să-i văd, numai că şansele să ajung la concert sunt de 1 la un milion, o să mă uit pe youtube ca la Roger Waters :)))
dacă vor fi efecte vizuale ca la Roger merită din plin.

Anonim spunea...

Chiar dacă e dimineţa, îţi revii greu după o teză sau un examen atât de important, cel puţin asta mi se întâmplă mie....

AliceNeko spunea...

Hmm interesant!

natașa spunea...

Evident nu o să ajung și o să-mi petrec ziua murind de ciudă. Mda.

c spunea...

Era timpul sa se intample dupa atata asteptare. Desi sunt constienta ca biletul va costa destul de mult si mai e si drumul( dar ala nu prea se pune la socoteala deoarece nu e cine stie ce), mai vreau si autograf si asa se cam strange o adevarata lista cu ce vrea eu...
30 Seconds to Mars este o trupa grozava si merita din toate punctele de vedere sa concerteze la noi. Poate daca le place in Romania, o sa mai vina si cu alta ocazia.
Eu abia astept sa aud Up in the air live. Jared Leto, grozavul Jared Leto, ne va incanta nu numai cu talentul sau inestimabil, dar evident, si cu prezenta lui.
Abia astept!

Praf de stele spunea...

Din pacate, am bacul in perioada aia...poate alta data.

Anonim spunea...

Nu, iti spun sincer ca nu o stiu:( dar am impresia ca am mai auzit melodiile dar probabil nu am stiut cine le interpreteaza. Observ ca iti place rockul, aceste doua melodii le stii? Iti plac? Mie imi plac la nebunie: manga We could be the same-participanta la eurovision acum cativa ani si Evil eye-a lui Franz Ferdinand care ruleaza acum la o reclama la tv:-) .