15.05.2013

Confruntarea - Sandra Brown - Recenzie



Rezumat
Calatorind spre New Mexico, intr-o binemeritata vacanta, reporterul TV Tiel McCoy aude la radio o stire de ultima ora: fiica adolescenta a magnatului Russel Dendy a fost rapita. Fara nici cea mai mica sovaire, Tiel isi abandoneaza planurile de vacanta pentru a urmari aceasta stire de senzatie, care ar putea deveni reportajul vietii ei. Dar o oprire nevinovata la un magazin o va aduce in mijlocul acestei povesti dramatice si periculoase. O jumatate de duzina de oameni ingroziti sunt tinuti ostatici de doi tineri indragostiti..., iar butoiul cu pulbere al acestei situatii-limita este menit sa-i testeze lui Tiel curajul, obiectivitatea de jurnalist si principiile de-o viata.
Un nou bestseller New York Times, care imbina emotia profunda cu suspansul cel mai autentic.


Parerea mea
Chiar din primele paginii m-a atras si m-a indemnat sa continui descoperind momentele fascinante ale cartii.
Suspans , actiune si mai ales dragostea este prezenta in aceasta carte intr-o forma mai bizara, rapirea.
M-au tinut in suspans momentele de slabiciune ale lui Ronnie , unde orice miscare gresita putea fi fatala.
In carte ni se prezinta mai multe cupluri .Ronnie si Sabra , o dragoste mai periculoasa din care a rezultat si micuta Kat. Vern si Gladys , doi batranei simpatici dar si prizonieri ai jafului. Si nu in ultimul rand cuplul dintre Tiel si Doctor , care mie mi se pare perfect! Cei doi s-au cunoscut si inainte de jaf intr-o imprejurare nu tocmai favorabila , dar au reusit sa treaca peste toate obstacolele si sa traiasca fericiti.
Cartea nu este una exceptionala , ni se prezinta mai mult sacrificiul unei iubirii interzise.

Citate
"-S-a renuntat la acuzatia de rapire , ii spuse ea lui Ronnie, care astepta nerabdator.Va trebui sa te confrunti cu alte acuzatii.Domnul Dendy a acceptat ca Sabra sa pastreze copilul.Daca esti de acord cu aceste conditii si te predai, domnul Calloway iti garanteaza ca nu va folosi forta."

"-Du-o afara.Da-o cuiva care sa aiba grija de ea.Indiferent ce se va intampla cu noi doi , e foarte important pentru mine sa stiu ca fetita este in siguranta."

Nota:3/5

PUTETI COMANDA CARTEA DAND CLICK AICI!

7 comentarii:

Lost For Words spunea...

Sandra Brown stie sa scrie! :) Prietena mea cea mai buna e innebunita dupa ea, desi eu nu am citit nicio carte de ea. poate ar trebui sa incerc, nu?

Madalina spunea...

da eu zic sa incerci , chiar scrie frumos

Lost For Words spunea...

Ce poti sa imi recomanzi in afara de aceasta carte?:)

alexutza spunea...

ce draguta e cartea! imi place ft mult cum ai facut recenzia imi place cel mai mult acele citate sunt dragute :*
Cred ca o so citesc, sigur ca o so citesc :)))

Madalina spunea...

:)) Mersii , sa ma anunti daca ti-a placut

Praf de stele spunea...

Ador cartile Sandrei Brown!! Suna foarte bine. Trebuie neaparat sa o citesc si eu!! Nu stiu cum de am putut sa o ratez. :D

Anonim spunea...

Am citit vre-o doua carti de-ale Sandrei Brown, si mi-au placut(asa c anu am indoiesc ca aceasta este mai prejos), scrie despre povesti de dragoste si adauga si putin erotism:) fiindca sincer de cand am descoperit seria Fifty shades, mi-am dat seama ca nicio carte nu o poate intrece la scene:))