05.05.2013

Paranormal ( Volum I ) - Kiersten White - Recenzie


Rezumat
Paradoxal, desi lucreaza pentru Agentia Internationala de Securitate pentru Paranormali, Evie s-a considerat intotdeauna o fiinta normala. Desigur, cea mai buna prietena a ei este o sirena, fostul ei iubit este silf, iar ea se indragosteste de un metamorf…
Numai ca fiintele paranormale incep sa moara, iar visele lui Evie sunt bantuite de voci obsedante si profetii misterioase. Curand, ea isi da seama ca ar putea sa existe o legatura intre abilitatile ei si valul brusc de crime…Cam mult pentru o fiinta normala!

Parerea mea
Cautand plictisita e-book-uri am descoperit cartea "Paranormal" , si am zis de ce nu? Am inceput sa citesc neinteresata primele pagini gandindu-ma ca , va fi din nou o poveste cu vampirii si o domnita la ananghie.Da bine, este o poveste cu vampirii , vrajitoare si tot felul de creaturi fantastice care pe mine m-au facut sa cred ca imaginatia autorilor este infinita , dar tocmai aceste lucruri m-au facut sa citesc cartea inflacarata pana la capat.Am facut o pauza cand a trebuit sa merg la Inviere si sa iau Lumina , dar imediat ce m-am trezit am continuat lectura emotionata de actiunile personajelor si de suspansul care te acapareaza cu fiecare pagina parcursa.
Da, prima oara am crezut ca va fi o poveste de amor intre Evelyn si Reth dar s-a dovedit a fi contrarul gandurilor mele.Cel mai mult m-am bucurat cand in sfarsit si-a gasit oarecum o familie.
Intr-un cuvant , sau mai multe , cartea este fantastica ,are tot ce ii trebuie , actiune , suspans , dragoste , fantastic si momente bune dar si mai putin bune.Toate astea sunt impletite si tot ce poate iesi este doar FANTASTICUL.Nu stiu cati dintre voi ati citit cartea , dar pentru cei care nu au facut-o trebuie neaparat sa o citeasca!

Citate 
1„Când am terminat, eu și Raquel aveam o mulțime de pungi de cumpărături. A clătinat din cap. – Nu știu cum o să justific toate astea în raportul de cheltuieli. - Pur și simplu le treci la cheltuieli terapeutice, i-am sugerat.”

2„- Numele meu este Evie. (…) Și tu ești? – Lend.
- Lend? a întrebat Raquel. – Da, la fel ca în dă-mi cu împrumut chipul tău, a zis, scânteind din nou către Raquel. - De ce nu Borrow? l-am intrebat. Sau, și mai bine, Steal?”

Nota:5\5 


Puteti comanda cartea dand CLICK AICI!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Am inceput sa o citesc si eu , siingura mea carte abandonata. Nu era a mea si am inapoiat-o pentru ca incepuse sa se desprinda fiole din ea si n-am vrut sa io dau in folie cand teminam de citit

Madalina spunea...

Pacat , cartea este buna

AliceNeko spunea...

Mersi pentru recenzie, merita sa citesc cartea.

Anonim spunea...

O serie slaba, mie nu mi-a placut...inseamna ca trebuie sa ii mai acord o sansa? volumele deja le-am dat la schimb:)