27.05.2013

Pe CUVANT de SPIOANA ( Fetele Gallagher, Volum II ) - Ally Carter - Recenzie




REZUMAT
După ce a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit. Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume… pentru spioane: Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.
După ce este învinuită pentru o breşă în securitate care pune în primejdie statutul ultra-secret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască o serie de musafiri miste -
rioşi — nume de cod: Blackthorne. Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Black -thorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Şi chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie — şi iubita ei şcoală — mai mare ca niciodată.

PARERE PERSONALA
Da, vedeti bine , deja am terminat al doilea volum si asta doar intr-o zi. Ally Carter scrie nemaipomenit si mai ales scrie in limba adolescentilor si te face sa vrei sa citesti pana la sfarsit cu pofta.
Pot sa spun ca m-am atasat deja de cele patru spioane prietene.Liz si inteligenta ei uimitoare , Marcy si sfaturile ei despre baietii , Bex si ingrijorarea ei fata de prietenele sale , si nu in ultimul rand Cammie si arta de a ramane ascunsa , astfel fiind poreclita Cameleonul.
De data asta Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale ia in gazda elevii academiei Blackthorne.
Josh iese din peisaj fiind inlocuit de un tip nou , Zach , care nu numai ca este misterios , sarmant si  sexy ,  dar o pune pe Cammie in situatii dificile si asta nu poate fi un lucru prea bun.
Apar intrebari , suspiciuni si temeri.Dar cand la sfarsit totul pare sa fi fost doar un test , usurarea nu pune stapanire pe fete ci mai degraba asta le pune in garda asteptand ziua in care vor fi puse fata in fata cu pericolul unei misiuni adevarate.

CITATE
“In capatul mesei, Courtney Bauer si Anna Fetterman planuiau sa-si faca una alteia suvite, folosind materiale din laboratoarele de chimie. ( Observatie pentru mine: Nu le lasa niciodata Courtney Bauer si Anna Fetterman sa se apropie de parul meu).”

"-Pastram aceasta lectie foarte speciala pentru sosirea oaspetilor nostri foarte speciali.
-Ai auzit? mi-a soptit Zach. Sunt special."

Nota:5\5

Cumpara cartea dand click aici!

10 comentarii:

Lost For Words spunea...

Imi plac citatele pe care le-ai ales :D

YuLiAnDrEeA spunea...

Si mie imi place tare mult seria,dar mai am vol 4 de citit.

Unknown spunea...

Imi place foarte mult recenzia si citatele

Unknown spunea...

Mi-am luat si eu ultimele volume din serie ....am auzit lucruri bune despre carti ,deci de ce sa nu ma apuc si eu!frumoasa recenzia!Tine-o tot asa :d

Anonim spunea...

Feliciatri de recenzie. Si pe mine m-a uimit in mod placut cartea.

Unknown spunea...

Imi place recenzia, ma tenteaza sa cumpar si eu cartile.

Sandy spunea...

Imi doresc mult sa citesc seri, spe sa apuc la vara :D imi place mult ultimul citat :))

Praf de stele spunea...

Acest volum a fost cu siguranta mult mai bun ca primul. Cand a aparut Zach, baiatul perfect cu un trecut misterios si care invata la Blackthorne, o scoala speciala, am crezut ca o sa lesin. De el chiar puteai spune ca e un fel de bad boy, foarte sexy, care avea toate fetele la picioare (aproape toate fetele).Inca de la prima intalnire, a inceput sa apara scantei intre cei doi, chiar daca Zach ii cam aducea numai probleme lui Cammie. :))

Anonim spunea...

Revin cu al doilea comentariu deoarece vreau să spun că ar trebui să citeşti toată seria, cel puţin până la volumul 4, mie mi-a plăcut enorm de mult vol. 4, a fost mult mai bun ca celelalte ;)

Anonim spunea...

Mie mi-au placut mult si Iubitul virtual si Clubul V, tot in editie de buzunar de la Leda, deci sigur imi place si aceasta serie, desi fugeam de ea :)) nu aprticipam la concursuri unde vedeam un volum din serie si nici nu ma incumetam sa le cumapr chiar daca le vedeam la reduceri, sau nici atat sa le obtin la schimb de carti desi am avut ocazia de cateva ori! am pierdut...