19.05.2013

Revelatii (Sange Albastru - Volum III ) - Melissa de la Cruz - Recenzie


Rezumat
Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.
Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.

Parere personala
Aceasta serie a inceput foarte promitator, povestea mi se parea foarte interesanta, dar dupa volumul cu acesta personal cred ca se putea si mai bine....
Poate mi se pare ca este nereusita si din cauza ca am citit-o mai incet, fiindca am fost destul de obosita si ocupata sau doar pentru ca nu ma mai atrage pe mine subiectrul.
In alte ordine de idei, cred ca totusi voi citi si urmatorul volum din cauza modului in care s-a terminat cartea, pentru Sky si Jack care sunt foarte draguti impreuna. 
Citat
”- Jack, zise ea, uitandu-se la chipul pe care il iubea atat de mult. Vreau sa te intreb ceva.
- Da, spuse Jack, intinzandu-si picioarele in fata si incovoindu-si bratul lung pe spatarul scaunului, astfel incat degetele lui sa se odihneasca usor pe umerii ei.
Ea tresari la cea mai mica atingere a lui.”

Si aici o melodie care mi se pare potrivita cu cartea

Nota:2\5

Un comentariu:

Anonim spunea...

Wow! am pus-o acum in play list pe youtube, este superba melodia asta, ador melodiile ritmate, dar asta chiar imi place la nebunieeeee! cat despre seria Sange albastru eu astept si o ecranizare a seriei desi nu am citit seria sunt convisa ca e o serie super, cred ca nu ai avut tu dispozitia necesara cand ai citit-o!