16.05.2013

Secrete si Tradari (Volum I ) - Diane Chamberlain - Recenzie

Secrete și trădări, vol. 1 -

PUTETI COMANDA CARTEA DAND CLICK AICI!

Rezumat
„Dragă Anna, am inceput să scriu această scrisoare de atatea ori, dar mă văd nevoită să o iau din nou de la capăt, neştiind cum să-ți spun că...“ Scrisoarea neterminată este singurul indiciu pe care Tara și Emerson îl au la dispoziție pentru a înțelege motivul sinuciderii prietenei lor, Noelle. Toate lucrurile pe care le știau de peste două decenii despre Noelle – dragostea ei pentru profesia de moașă, pasiunea cu care se dedica diverselor cauze, afecțiunea pe care le-o purta prietenilor și familiei – caracterizau o femeie care iubea viața. Și totuși, atâtea lucruri rămase învăluite în mister în privința ei au determinat-o să aleagă la un moment dat calea tragică și definitivă a morții... Odată cu descoperirea scrisorii și a secretului sfâșietor pe care Noelle îl ascundea, prietenele ei încep să dezvăluie adevărul despre femeia complexă și practic necunoscută care le-a influențat atât de mult viețile, prin amalgamul de dragoste și trădare, compasiune și minciuni, speranțe și deziluzii care i-au definit existența tragică. 

Parerea mea
Povestita din mai multe perspective cartea pare o adevarata aventura.
Doua femei indurerate incerca sa gaseasca secretul ce a impins-o pe prietena lor , Noelle spre sinucidere.
Traume , tradari , secrete si minciuni , toate acestea reprezinta actiunea ce se defsasoara in jurul unui secret bine ascuns ce este descoperit treptat.
Dar oare adevarul va zbuciuma vietile tutror?Asta veti afla dupa ce veti citit cartile scriitoarei!
Cartea am citit-o in cateva zile , eu fiind obisnuita numai cu actiune si suspans si desigur cu fantasy.
Dar asta nu m-a oprit sa citesc cartea si sa vreau sa incep si volumul 2.Sfarsitul te lasa cu sufletul la gura si cu intrebarea "Pana la urma de ce s-a sinucis Noelle?"

Citate
"M-am trantit deznadajduita pe scaun si am inchis ochii , dorindu-mi , asa cum mi se intampla deseori , sa existe o cale sa repar ireparabilul."

"Decizia luata aducea cu sine o usurare prea mare , intr-atat de mare incat , atunci cand veni momentul sa se ridice , in timp ce luna se strecura in spatele copacilor de peste drum , aproape ca-i venea sa zambeasca."

"-Bine, conveni ea, cu ochii plini de lacrimi , dandu-si seama ca nu-si va putea iubi sora decat de la distanta"

Nota:3\5

5 comentarii:

Lost For Words spunea...

Cate volume are seria? Ca asa pare ca un fel de Micutele mincinoase, doar ca e vb de o sinucidere si nu de o crima.

Madalina spunea...

are decat 2 volume , da si personajele sunt mai in varsta

Unknown spunea...

Mai tu mananci carti nu mancare !

Madalina spunea...

:))) se poate spune si asa

Anonim spunea...

Frumoasa, interesanta! vaaaaaaiiiii acum mi-am amintit aruncandu-mi un ochi in biblioteca de faptul ca am si eu o carte si am citit-o de aceeasi autoare Minciuni din dragoste, ti-o recomand, este super, mie mi-a palcut foarte mult!