24.06.2013

Precomanda "Inferno" de Dan BrownInferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. 
Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit déjà cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare. 
Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mi-am cumparat-o de blackfriday, acum am toate cartile lui Dan Brown in biblioteca,pot sa dorm linistita:)! am terminat de citit codul lui da vinci, m-am apucat de ingeri si demoni, urmeaza sa mai citesc simbolul pierdut, inferno, conspiratia si fortareata digitala!