25.06.2013

Recomandare saptamanala #6

REZUMAT
Martie1997. O tânără femeie este găsită moartă în spatele unui bar din orăşelul Carter Crossing, Mississippi, nu departe de o bază militară. Criminalul este un localnic sau un soldat? Maiorul Jack Reacher din poliţia militară primeşte misiunea de a supraveghea, sub acoperire, activitatea poliţiei locale. Folosindu-şi intuiţia înnăscută, dar şi abilităţile dobândite în lunga sa experienţă ca militar, maiorul pune cap la cap indiciile, descoperind o conspiraţie a tăcerii ce pare să urce până la cel mai înalt nivel. Prins între datoria militară şi dorinţa de a face dreptate, Jack Reacher îşi riscă viitorul profesional pentru aflarea adevărului. Iar farmecele șerifului Elizabeth Deveraux, o femeie uimitor de frumoasă, fost ofițer în infanteria marină, nu fac decât să-i complice sarcina.

„Jack Reacher i-ar putea bate pe Bond, Dirty Harry, Jason Bourne şi Ethan Hunt cu ambele mâini legate la spate. Apoi, s-ar culca cu iubitele lor, câte două deodată, înainte de a părăsi oraşul cu ultimul autobuz.“ (The Sun)
„Cea mai bună carte a lui Child de până acum... Reacher este deopotrivă un mare luptător și un gânditor, deopotrivă Schwarzenegger și Socrate. Crezul său va fi întotdeauna «make love and war».“ (The Independent)
„Jack Reacher și-a cștigat de mult un loc de seamă în panteonul eroilor americani formidabili...“ (The New York Times)

Cărțile lui Lee Child sunt traduse în 40 de limbi, în aproape 100 de țări ale lumii.

An aparitie: 2013
Autor: Lee Child
Categoria: Literatura Universala
Editura: Litera
Format: 177x107
Nr. pagini: 448

Puteti comanda cartea dand click aici .

5 comentarii:

Cioburi de vise spunea...

Ce notă îi dai ?

Bilciu Andreea spunea...

Sincer dupa mine are actiune,mister,dragoste si mai presus de toate ,suspans,ii dau sa zicem 4/5,este o carte intr-adevar buna,pe care dupa cum vedeti o recomand.

Bilciu Andreea spunea...

Ii voi face maine recenzia,sa nu uiti sa vizitezi blogul pentru a afla mai multe despre carte.

Cioburi de vise spunea...

Am văzut recenzia, nu mă așteptam la 4/5, eram cam neîncrezătoare :)) .

Anonim spunea...

Are o coperta in stilul seriei Aurul spartanilor care nu mi-a placut! de obicei nu imi plac cartile in acest format cu un scris mic, devin obositoare, adorm, pierd firul si nu mai inteleg nimic:I