25.06.2013

Barbati care urasc femeile ( Seria Millennium vol I )- Stieg Larsson



REZUMAT
Mikel Blomkvist, un jurnalist cazut in dizgratie, este angajat sa faca investigatii asupra unui caz neobisnuit de disparitie.
Insa cand acesta face legatura intre disparitia Harrietei si un lant de crime terifianta, savarsite cu 40 de ani in urma decide sa isi angajeze o asociata pe nume Lisbeth Salander, o tanara de 24 de ani, cu o infatisare de hacker, un trecut dureros si o inteligenta sclipitoare, fiind inzestrata cu memorie fotografica.Neobisnuitii parteneri descopera un fir ce ii conduce spre un secret icredibil, care ii arunca in plasa coruptiei de la cel mai inalt nivel, cazand din lac in put.

PARERE PERSONALA
Primul volum al seriei Millennium de Stieg Larsson, Barbati care urasc femeile este o carte uimitoare ca dimensiune, personaje inedite, complexe aflate intr-o evolutie continua si bine definite, cu o intriga aparte care puncteaza si evidentiaza temele lumii contemporane. Barbati care urasc femeile este unul dintre putimele romane politiste care m-au fascinat atat de tare incat stateam treaza pana tarziu in noapte pentru a termina aceasta carte memorabila prin modul de a fi construita, iar mai apoi prin forta de a captiva cititorul.
Eu consider ca ar trebui neaparat sa incercati sa cititi aceasta carte care prezinta intr-un mod incredibil demascarea gangsterilor ce se dau drept industriasi.

NOTA:5/5


                     Puteti comnda cartea dand click aici!

5 comentarii:

Unknown spunea...

frumoasa recenzie.imi doresc cartea asta de ceva timp!

iri spunea...

asa de mult vreau sa citesc cartea asta :x toata seria defapt

IoanaBrtk spunea...

Merita 100% sa cititi cartea, o recomand din toata inima

AliceNeko spunea...

Trebuie sa o incerc :)

Anonim spunea...

Iti repet nici la ora actuala nu stiam ca acestea sunt carti politiste, cartile din aceasta serie, credeam ca e un roman de dragoste altceva:)