22.06.2013

Primele 100 de cuvinte #8 - Sa nu Gresesti,Seria Jack Reacher

 "Aflaseră despre el în iulie şi fuseseră înnebuniţi de furie toată luna august. Încercaseră să-l ucidă în septembrie. Mult prea devreme, însă. Nu erau pregătiţi. Încercarea fusese un eşec. Ar fi putut fi un dezastru, dar, de fapt, ceea ce se întâmplase fusese un miracol. Pentru că nimeni nu observase.
Folosiseră metoda lor normală ca să treacă de pază şi se plasaseră la treizeci de metri de locul în care vorbea. Utilizaseră un amortizor şi rataseră doar cu doi centimetri. Probabil că glonţul îi trecuse la mică distanţă peste cap. Poate chiar prin păr, pentru că el ridicase imediat mâna şi şi-l aşezase,..."

3 comentarii:

meduza spunea...

Inceputul m-a facut sa rad :)) Habar n-am de ce, dar mi se pare o carte foarte misto. De abia iti astept recenzia, care sunt sigura ca o sa fie la fel de frumoasa ca toate recenziile pe care le faci ;;)

Unknown spunea...

:)) si acest mesaj m-a emotionat la fel de mult cum au facut-o si celelalte :)).Si de obicei,da,romanele politiste din seria Jack Reacher,au si ceva straturi de comedie,sunt combinatia perfeta.

Anonim spunea...

Nu am auzit de aceasta serie pana acum...insa am vazut un film de actiune cu un titlu omonim, sa aiba vre-o legatura? anul trecut am vazut filmul