27.06.2013

Vieti la limita ( Volum II ) - Nora Roberts




REZUMAT
Călcând pe urmele tatălui său, Rowan Tripp face munca pe care şi-a dorit-o întotdeauna – a devenit pompier paraşutist în brigada din Missoula, în care numai cei mai buni reuşesc să ajungă, şi profesional se simte împlinită. Nu acelaşi lucru se poate spune despre planul sentimental, căci o întâmplare nefericită din copilărie a marcat-o în asemenea măsură încât nu şi-a mai lăsat sufletul deschis în faţa nimănui. Sezonul pe cale să înceapă promite însă să aducă schimbări neaşteptate. Căci în echipă ajunge Gulliver Curry, un bărbat nu numai extrem de atrăgător şi de curajos, dar şi unul care nu se lasă intimidat de răceala şi de distanţa pe care Rowan – fidelă principiului de a nu permite altfel de relaţii decât cele colegiale – vrea să le impună. Lucrurile încep însă să ia o turnură neaşteptată şi Rowan trebuie să se confrunte nu numai cu incendii mai extinse şi mai periculoase ca niciodată, dar şi cu un duşman perfid şi necunoscut care îi ameninţă viaţa. Decisă să nu devină o victimă, Rowan găseşte puterea să lupte şi să asculte totodată şi glasul inimii, aşa cum nu şi-a mai permis să facă vreodată până acum.

PARERE PERSONALA
V-am mai spus ca ador cartile scrise de Nora Roberts?Am terminat si ultima carte din aceasta serie , aceasta avand doar doua carti.
Ce mi-a placut?
Faptul ca rolul , sluja de a fi pompier parasutist insemna totul pentru personajele cartii.Devotamentul , sustinerea , sacrificiul , toate acestea cladesc o echipa uimitoare.
Gull si farmecul lui aparte , felul in care isi da seama de tot si de toate , dragostea pe care i-o poarta lui Ro si desigur ,placerea de a lucra in conditii extreme.
Ce nu mi-a placut?
Nu cred ca exista asa ceva in cartea asta.Poate doar schimbul de replici dintre Ro si noua iubita,viitoare sotie a tatalui sau , dar asta este doar un mic fleac.
Am fost surprinsa sa aflu cine a fost in spatele tuturor acuzatiilor.Modul in care a actionat si a pus in aplicare totul , ranind membrii din achipa si punandu-le viata in joc , l-a innebunit.
Va recomand aceasta serie unde misterul , dragostea , actiunea , suspansul si nu in ultimul rand comicul se afla la fiecare pagina parcursa.

CITATE
"Focuri secundare apareau peste tot , inflorind ca niste boboci , explodand ca niste grenade , fierband ca niste balti  superficiale.Vantul complota impotriva lor , ingrosand fumul si purtand in zbor ramurile in flacari."
"-O , la dracu'! Barbatul masiv, "Omul-de-Fier", se foi.Nu am de gand sa vorbesc despre sex.Am discutat deja o data despre asta cu tine si a fost mai inspaimantator decat orice foc la care am intervenit vreodata."

NOTA: 4/5


               Puteti comanda cartea dand click aici!

Un comentariu:

Anonim spunea...

In cartile Norei se regaseste suspanul, dragostea, misterele, actiunea! sunt foarte frumoase! si eu recomand cartile ei!